ACS 4.2 and ATA186

Unanswered Question
Apr 14th, 2010
User Badges:

Hello,

Am having trouble with Cisco ATA device when port are configured to use ACS.


When i activate the needed parameter on the port, the ATA device ( voice Vlan ) stop responding to ping.

i need to remove the config and then the device replys to ping but the web interface is still not working, i need to power off the device.


Is there something special to do for port with a ata186 connected to it? any doc?


this is the conf on the port:


/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tableau Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

switchport mode access

switchport access vlan 175

authentication event fail action authorize vlan 175

authentication event no-response action authorize vlan 175

authentication port-control auto

authentication periodic        

authentication violation protect

authentication timer reauthenticate 3600

dot1x pae authenticator

dot1x timeout quiet-period 5

dot1x timeout server-timeout 15

dot1x max-req 10

dot1x max-reauth-req 10

dot1x timeout auth-period 60


The ATA info:

S/W Version3.02.04(090202A)
H/W Version0x0010 0x0000
Serial NumberINM09061MYC
Product IDATA186I1-A
H/W Features0x00000016
FirmwareATA030204SCCP090202A.zup
VLAN ID100
Config Fileata001360399037





  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion

Related Content