VOIP external to SA540

Unanswered Question
Apr 24th, 2010
User Badges:

I have an SA 540, I also have internal to the network a VOIP enabled phone system.  I have NAT rules on this box pointing a public address to the private LAN address on this box.  For troubleshooting purposes I have all ports open to the VOIP phone system from this external address.  I receive no audio with my external phones, but the phones do register with the phones system.  I do have the SIP ALG enabled,  I do not have any of the extra features with this box.  The PBX is an Samsung Officeserv 7200.


If any has any ideas I would greatly appericate it.


Thanks,


Rex

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
hyeh Mon, 04/26/2010 - 10:54
User Badges:

Hi

We used to have a similar bug filed against 1.1.21 firmware

And it has been fixed in 1.1.42

If you are not using 1.1.42, can you please try this firmware first

We appologize for the inconvenience


Henry

jasper1981 Mon, 04/26/2010 - 11:30
User Badges:

I am using 1.1.42 firmware...


Any other information you need?


Thanks,  As I sitll have this issue.



Rex

hyeh Mon, 04/26/2010 - 12:07
User Badges:

Hi Rex

Can you provide us the packets log by using "Administration->Diagnostics->Router Options->Capture Packets" while making the phone call


Thanks

weilia Mon, 04/26/2010 - 14:39
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hi Rex,


Please also send us your SA540 Configuration file.


thanks

Wei

Actions

This Discussion

Related Content