CUPC log in unsuccessful

Unanswered Question
May 3rd, 2010

Hi guys,

cupc was working fine, version is: 7.0.2

getting error: login failed, Make sure your username and password are correct

same password working to get in cucm user and cup user

log file from cupc provided below. Not sure what is wrong here.

Thx

Attachment: 
I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
htluo Wed, 05/05/2010 - 05:05

1) How many CUPS server in the cluster?

2) How many CUPS server used to be in the cluster?

3) Is "CUP-AMS-011" resolved to 144.254.210.27 from the CUPC computer?

Michael

http://htluo.blogspot.com

eddchen Thu, 05/06/2010 - 02:46

Hi Michael,

Thx and please find the reply below:

1) How many CUPS server in the cluster?


    There are 4 of them, cup-ams-011 012 013 and 013, and trace file provided earlier are checked for all of them and only 011 generated report

2) How many CUPS server used to be in the cluster?

    it has been four ever since i starting to support

3) Is "CUP-AMS-011" resolved to 144.254.210.27 from the CUPC computer?

    yes, nslookup returns 144.254.210.27

cheers,

ed

CHRIS CHARLEBOIS Tue, 05/04/2010 - 08:00

Has this user ever been able to log in before?  With that version of CUPS we ran into a database synchronization problem caused by a bug; if any user had the same number set as their primary extension and ther IPCC extension, the username and info would synch, but the password would not.  And it manifested just like the symptom you describe; User account is there and looks fine, password works in CCMUser, but doesn't on CUPC.

Actions

This Discussion