Email into forum

Unanswered Question
May 6th, 2010
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

I tried to reply via email to a response that I received from a post. I looked a few hours later and the email didn't post to the forum. Is this a known issue?


Thanks,

John

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
William Bell Fri, 05/07/2010 - 05:26
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

I confirm that I have seen a similar issue.  All day yesterday and today as well.


-Bill

Daniel Bruhn Fri, 05/07/2010 - 06:55
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Hi Jon,


I removed your post because it had your email address in it.  The email response feature seems to be working for me.  I'll still have IT investigate to ensure it's working properly.


Cheers,


Dan

William Bell Fri, 05/07/2010 - 06:59
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

(sent from my e-mail).

Yesterday I submitted a dozen or so replies via e-mail.  A couple made it through but most did not.  This morning the first two replies == nada. Then I bagged it until I saw someone else have the same issue.  Maybe it is fixed magically?


Regards,

Bill


edit:

Online now and it appears to be functional.  will go back to our regularly scheduled program.


Message was edited by: William Bell

John Blakley Fri, 05/07/2010 - 07:07
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

I just sent another reply to yours William, and it hasn't made it yet. It was sent about 5 minutes ago, so I'm not sure how long it takes to refresh on the board.


John

Daniel Bruhn Tue, 05/11/2010 - 11:48
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Is anyone still having issues with the email feature?  We haven't been able to identify any problems on our side.


Cheers,


Dan

burleyman Tue, 05/11/2010 - 12:59
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

I sent a reply to you, Dan.... 20 minutes ago. did not post.



Mike

William Bell Tue, 05/11/2010 - 17:27
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

I confirm that I have seen e-mail issues again today.  Some messages went through earlier today.  I got to the point where I thought it was all fixed. Then I noticed a few of my replies this afternoon did not make it.


Regards,
Bill

Daniel Bruhn Tue, 06/22/2010 - 14:38
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

This problem should now be resolved.  If any of your posts still aren't making it to the site through the email feature please let me know.


Cheers,


Dan

William Bell Tue, 06/22/2010 - 14:44
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

OK. I will try it again. I pretty much stopped using the e-mail reply

option since it started failing. Thanks for the follow up. Will let you

know if I see any issues on my end.


Regards,

Bill

Actions

This Discussion