Weird NBAR issue

Unanswered Question

Hi all....hope i didnt miss anything simple here...but have an nbar issue...sorry if this is long winded....just wanted to provide info.


i have ip nbar protocol-discovery on my interfaces along with cef.  when i do a sh ip nbar protocol-discovery stats bit-rate top 10....i get the following output....with no data on s0/0



nbar1.png

however...when i do the command with out stats bit-rate i get data on s0/0:   (Ignore the edonkey....i think it is ftp...is on a lab set up so I know there is no file sharing going on).


the lab is set up with 2 routers connected via t1.



nbar2.png

I think it is messing with my testing of traffic shaping ....i am using the following class maps and policy map on my serial 0/0 but am not getting the shaping i would expect.



Class Map match-any PRIORITY_BUSINESS (id 12)

   Match access-group name HTTP_ADP

   Match access-group name SOARR

   Match access-group name TELNET

   Match access-group name FTP



Class Map match-any WWW (id 16)

  Match access-group name HTTP_HTTPS



Class Map match-any VOICE_OUT (id 10)

   Match access-group name RTP



R2-3725#sh policy-map

  Policy Map EGRESS_TRAFFIC

    Class DAY

      Traffic Shaping

         Average Rate Traffic Shaping

         CIR 1500000 (bps) Max. Buffers Limit 1000 (Packets)

      service-policy HQ_REMOTES

    Class LIMA

      Traffic Shaping

         Average Rate Traffic Shaping

         CIR 1500000 (bps) Max. Buffers Limit 1000 (Packets)

      service-policy HQ_REMOTES


  Policy Map HQ_REMOTES

    Class VOICE_OUT

      Bandwidth 30 (%) Max Threshold 64 (packets)

    Class PRIORITY_BUSINESS

      Bandwidth 30 (%) Max Threshold 64 (packets)

    Class WEB

      Bandwidth 20 (%) Max Threshold 64 (packets)

    Class class-default




appreciate any advise you have.


Thanks

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Giuseppe Larosa Sat, 05/08/2010 - 02:59
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hello Mark,

you have been kind in providing a feedback on this issue


this makes this thread a complete story.

if you like you can add the Cisco bug-id that was causing this issue


Best Regards

Giuseppe

Actions

This Discussion