4006 module issues

Unanswered Question
May 10th, 2010
User Badges:

Hi All,


Console> (enable) show module
Mod Slot Ports Module-Type               Model               Sub Status
--- ---- ----- ------------------------- ------------------- --- --------
1   1    2     1000BaseX Supervisor      WS-X4013            no  faulty
3   3    48    Inline Power Module       WS-X4148-RJ45V      no  ok

Mod Module-Name          Serial-Num
--- -------------------- --------------------
1                        JAE0848159R
3                        JAE08512KV4

Mod MAC-Address(es)                        Hw     Fw         Sw
--- -------------------------------------- ------ ---------- -----------------
1   00-12-43-7c-02-00 to 00-12-43-7c-05-ff 7.0    6.1(5)     6.3(5)
3   00-12-d9-d2-9b-90 to 00-12-d9-d2-9b-bf 2.7


After 10 minutes the WS-x 4148 -rj45v goes offline.


what can be the reason?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
burleyman Mon, 05/10/2010 - 08:14
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Looks like you have a faulty Supervior module, that would be why the other module goes offline, it need the supervisor to run.



Mike

Leo Laohoo Mon, 05/10/2010 - 16:01
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    The Hall of Fame designation is a lifetime achievement award based on significant overall achievements in the community. 

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, Wireless


1   1    2     1000BaseX Supervisor      WS-X4013            no  faulty

Mike's right.  Your Sup is ... how do I say this, faulty.

Actions

This Discussion