CAD Agent Won't Run...

Unanswered Question
May 14th, 2010
User Badges:

UCCX 7.x

Windows 2k Pro


One of our client's agent PCs won't run CAD. Installs okay, but any attempt to execute it just fizzles;  double-click the icon, no response, no error on the screen, no errors logged. User has local administration rights, all non-standard apps and anti-virus have been disabled. Local PC support is no help (they claim it's our app, so it's our problem) and I'm trying to avoid getting stuck troubleshooting a PC issue outside the scope of voice work.


In the interim the user has the phone agent service.


Any ideas appreciated.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Gergely Szabo Fri, 05/14/2010 - 10:55
User Badges:
  • Green, 3000 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Member's Choice, December 2015

Hi,


I think I've seen this before. The client PC was trying to reach the IPCCX server using its hostname, but the DNS was not set up correctly so it was not able to reach it at all. Did you check that?


G.

Aaron Harrison Fri, 05/14/2010 - 11:01
User Badges:
  • Super Bronze, 10000 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Member's Choice, May 2015

Hi


Any logs in c:\program files\cisco\desktop\log?


Do you see the agent.exe in task manager after you have tried to run it?


Aaron

Aaron Harrison Fri, 05/14/2010 - 13:27
User Badges:
  • Super Bronze, 10000 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Member's Choice, May 2015

Hi


Well - does it continue to run in task manager? Or is it gone?


Is it just a single PC that has the problem?



Aaron

Actions

This Discussion