anyconnect install failed on win 7 x64

Unanswered Question
May 20th, 2010

Hi,

i have problem with AnyConnect during installation. It always fail on status "Removing backup files".

We used Anyconnect 2.3.2016 and I upgraded it to 2.4.1012. But when one collegue want to access annyconenct it said that it needs to be upgraded. During upgrade it fails, and we cant install it again from MSI package.

Please help, i dont want reinstall complete windows

aa.pngab.png

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Jatin Katyal Sun, 05/30/2010 - 06:02

Tibor,


Is the user an Administrator on the PC?  Are you allowing Active-x control?

Is this the only PC having issues?

Also make sure that you have "RunOnce" registry configured.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce


After checking all the settings, please try to upgrade again.


Regds,

JK


Do rate helpful posts-

tibor.marchyn Sun, 05/30/2010 - 13:10

yes administrator.

active-x not important.. installing from MSI package

what you mean with "have "RunOnce" registry configured" ?????

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted May 20, 2010 at 3:00 AM
Stats:
Replies:2 Overall Rating:
Views:2196 Votes:0
Shares:0
Tags: anyconnect
+
Categories: AnyConnect
+

Related Content

 

Discussions Leaderboard

Rank Username Points
1
Federico Coto F...
1,913
2
Jouni Forss
1,876
3
Marvin Rhoads
1,595
4
Karsten Iwen
1,109
5
Jon Marshall
683
Rank Username Points
Jon Marshall
145
rizwanr74
74
Karsten Iwen
46
Marvin Rhoads
15
antondaneyko
10