3560 boot error

Unanswered Question
May 27th, 2010

Hello,

I have a 3560 that boots up fine but has I do get some errors and don't know why.  I get theis error:

Loading "c3560-ipservicesk9-mz.122-53.SE2.bin"...c3560-ipservicesk9-mz.122-53.SE2.bin: no such device

Error loading "c3560-ipservicesk9-mz.122-53.SE2.bin"

Interrupt within 5 seconds to abort boot process.
Loading "flash:/c3560-ipservicesk9-mz.122-53.SE2.bin"...@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Here is my flash:

3560_1#sh flash

Directory of flash:/

    2  -rwx        3841   Mar 1 1993 00:05:55 +00:00  private-config.text
    3  -rwx        3096   Mar 1 1993 00:07:54 +00:00  multiple-fs
    4  -rwx        3312   Mar 1 1993 00:05:55 +00:00  config.text
  463  -rwx    12484113   Mar 1 1993 00:40:03 +00:00  c3560-ipservicesk9-mz.122-53.SE2.bin

32514048 bytes total (20017152 bytes free)
3560_1#

Here is part of my version info:

3560_1 uptime is 1 minute
System returned to ROM by power-on
System image file is "flash:/c3560-ipservicesk9-mz.122-53.SE2.bin"

What do you think?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
spremkumar Thu, 05/27/2010 - 08:07

Hi

Can you check the boot commands in your switch ? i feel there are 2 pointers one just pointing the ios.bin file and another with the path flash:ios.bin.

Remove the first entry so that it dont give you the error message.

regds

Andy White Thu, 05/27/2010 - 08:13

Hi, there is no boot commands, I did try:

boot system c3560-ipservicesk9-mz.122-53.SE2.bin

But it still shows the error, plus this command doesn't show up in the config after reboot.

Actions

This Discussion