×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

No Web page after upgrade

Unanswered Question
May 27th, 2010
User Badges:

I upgraded my 4400 to 5.1 and since then I can't get to the web page.  there were no errors and the upgrade completed. I can reset the DMP, get an IP address that appears on the inital splash screen, and even get prompted for a user ID and Password.  At that point it just hangs.  Any quick Ideas?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Tomas De Leon Fri, 05/28/2010 - 10:35
User Badges:
  • Cisco Employee,

Where did you get the DMP-4400  DMS 5.1 image from?


Things to Try:


* Upgrade the DMP to DMS 5.0 again and test access? Can you access DMP as expected?


* If Yes, Please try the Upgrade again to DMS 5.1.  Test access again?


* If fails, reset the DMP to FACTORY defaults by pressing the reset button on the back and

  hold for 10 seconds.  The DMP should come up like it is coming out of the box.


Let us know what happens


T.

PETER AVINO Fri, 05/28/2010 - 11:21
User Badges:

Thanks Tomas -


would have gotten the 4400 code off the ET site.


I did not give you all of the information, sorry.  After I enter the username and password, I don't get any web page. So I can't do any GUI things.

Tomas De Leon Fri, 05/28/2010 - 12:44
User Badges:
  • Cisco Employee,

Peter,


send me a PRIVATE message with your email

and I will send you some steps to upgrade the DMP not

using the GUI.


Cheers!


T.

Actions

This Discussion

Related Content