LMS RME 4.3.1 Netconfig job Deploy failed

Unanswered Question

NetConfig job failed:


*** Device Details for xxxxxxxxx ***
Protocol ==> null
Message: Deploy failed.:null


Job Policies
----------------------------------------------------------------------------------------------
Failure Policy: Ignore failure and continue
E-mail Notification: Disabled
Execution Policy: Parallel
Fail on Mismatch of Config Versions: Disabled
Copy Running Config to Startup: Disabled
Sync Archive before Job Execution: Disabled
Job Password: Disabled


Job Approval Details
----------------------------------------------------------------------------------------------
Job Approval: Disabled
Approval List: null
Maker E-mail ID: null

Flow Type:
Device Based Flow.


Task Details
----------------------------------------------------------------------------------------------
Task: ReloadSwitchIn


Commands

----------------

reload in 1:00


I have attached the netconfig job log. Can someone interpret the log and tell me why is this job failing?


Thanks!

Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Joe Clarke Wed, 06/02/2010 - 08:53
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

You're missing the interactive tags required to perform a reload.  Change your template to:


reload in 1:00

Attempted the above suggestion with the below results:


ERROR:RME_CDL1022:Failed while locking the device


Job ID: 2691
Owner: crbarke
Description: test reload command on c3650crystal
Schedule Type: Immediate


Job Policies
----------------------------------------------------------------------------------------------
Failure Policy: Stop on failure
E-mail Notification: Disabled
Execution Policy: Parallel
Fail on Mismatch of Config Versions: Disabled
Copy Running Config to Startup: Disabled
Sync Archive before Job Execution: Disabled
Job Password: Disabled


Job Approval Details
----------------------------------------------------------------------------------------------
Job Approval: Disabled
Approval List: null
Maker E-mail ID: null

Flow Type:
Device Based Flow.

Task Details
----------------------------------------------------------------------------------------------

Task: ReloadSwitchIn

Commands
-------------
reload in 1:00






Log is attached for interpretation.

Thanks!

Attachment: 
Joe Clarke Wed, 06/02/2010 - 10:11
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

I think it would have worked without the 'y' but the device was locked previously.


In any event, how exactly are you scheduling this job?  Are you using the Adhoc template?

Joe Clarke Wed, 06/02/2010 - 10:36
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

What appears to be happening is RME is interpreting your user-defined template as a Reload template (which doesn't support any additional options).

I cannot reproduce, though.  I created a new user-defined task called "SwitchMaintenance".  To that task, I added a templated "ReloadSwitchIn".  I made it Enable mode, and added the CLI command:


reload in 1:00y


Then I ran a job, and it worked.  I got a pop-up saying the device would reload in one hour.

Actions

This Discussion