Authenticated messages in logs on WLC

Answered Question
Jun 8th, 2010
User Badges:

I have a number of WLC controllers and I have something a little odd on one them.  When I look in the trap logs on this one particular controller I do not see any Authenticated: messages.  I see DeAuthenticated: but not Authenticated:.  There are clients associated with the APs on that controller and when you walk in that area with a wireless device it seems to work.  I thought it might have something to do with the logging level but those settings look the same as the rest of them.  I don't think I am having an operational issue but it just kind of odd on the logging of messages.


Thanks

Correct Answer by leejohns about 7 years 6 days ago

Check the trap log controls under MANAGEMENT>SNMP>Trap Controls.  Under the client options, is 'Authentication' enabled?  usually this is off by default b/c most folks are interested in the failed ones and not the successful ones.  Plus, successful ones would fill up the logs quite quickly.


Thanks,


Lee

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
leejohns Wed, 06/23/2010 - 14:46
User Badges:
  • Cisco Employee,

Check the trap log controls under MANAGEMENT>SNMP>Trap Controls.  Under the client options, is 'Authentication' enabled?  usually this is off by default b/c most folks are interested in the failed ones and not the successful ones.  Plus, successful ones would fill up the logs quite quickly.


Thanks,


Lee

mwkirk Wed, 06/23/2010 - 23:08
User Badges:

Yeah that was it....Thought I had looked through that stuff.


Thanks

Actions

This Discussion