switch model is not showing in topology service(LMS ver 2.6)

Unanswered Question
Jun 14th, 2010

Hi,

I am using LMS ver 2.6 and RME 4.0.5

We have added 2960-8TC switches in Cisco works, but this switch is not identified on Topology services. Device type showing ciscoProducts.798. So we are not able to show total no of devices as per switch model.Please advice if there is any solution.

I have attached the logs

Regards,

Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 1 (1 ratings)
Loading.
ikbalc@hcl.in Tue, 06/22/2010 - 08:32

Hi,

Can anybody help on this case??....in topology service...under device type i get ciscoProducts.798 instead of 2960-8TC.But there is no problem with other devices like 2960-24TC.

Regards,

ikbalc@hcl.in Wed, 06/23/2010 - 20:56

Thanks Joe..

I am using CM 4.0.6 and have gone through the devices which will be supported in CM 4.0.13.There i can see the switch model of

Cisco Catalyst 2960-8TC-S Compact Switch

1.3.6.1.4.1.9.1.10061

But in this scenario i am using 2960-8TC-L .As you suggested CM 4.0.6 will not support 2960-8TC-L . Can you please confirm both 2960-8TC and 2960-8TC-L are same and still i can use CM 4.0.13 to support  2960-8TC-L switch model.I have referred below link

http://www.cisco.com/en/US/docs/net_mgmt/ciscoworks_campus_manager/4.0.6/device_support/table/cm406sdt.html#wp1055128

Joe Clarke Sun, 07/04/2010 - 23:31

Your switch has a sysObjectID of 1.3.6.1.4.1.9.1.798 which is supported in CM 4.0.13.

ikbalc@hcl.in Mon, 07/05/2010 - 00:12

Thanks Clarke,

So i have to proceed the steps that you suggested in previous reply...By mistake i clicked  on wrong rating button....Sorry for that

Actions

This Discussion