QuickVPN; RVS4000; Windows Vista 64 bit

Unanswered Question
Jun 14th, 2010

I apologize for the cross post, I originally posted this in "Small Business Wireless"

I  am trying to configure a client to work with a RVS4000 using QuickVPN.   The client is running Windows Vista x64.  I have turned the firewall  (Windows builtin) on/off and entered custom rules in the advanced  firewall allowing both inbound and outbound ICMPv4 traffic.


The client hangs at "Verifying Network..." and then I receive the  infamous "Remote Gateway is not responding..." dialog.


The interesting aspect is this:  I am running VMWare on the same  client and have a guest version of Windows XP32 running.  Using the same  version of QuickVPN 1.4.0.5 I have no problems.  Therefore the  intervening hardware is not the issue.


Following is the log text from the Vista x64 attempt:

2010/06/14 14:29:51 [STATUS]OS Version:  Windows Vista
2010/06/14 14:29:51 [STATUS]Windows Firewall Domain  Profile Settings: ON
2010/06/14 14:29:51 [STATUS]Windows Firewall  Private Profile Settings: ON
2010/06/14 14:29:51 [STATUS]Windows  Firewall Private Profile Settings: ON
2010/06/14 14:29:52 [STATUS]One  network interface detected with IP address 192.168.150.62
2010/06/14  14:29:52 [STATUS]Connecting...
2010/06/14 14:29:52  [STATUS]Connecting to remote gateway with IP address: server1.rach.net
2010/06/14  14:29:56 [STATUS]Remote gateway was reached by https ...
2010/06/14  14:29:56 [STATUS]Provisioning...
2010/06/14 14:30:05 [STATUS]Success  to connect.
2010/06/14 14:30:05 [STATUS]Tunnel is configured. Ping  test is about to start.
2010/06/14 14:30:05 [STATUS]Verifying  Network...
2010/06/14 14:30:11 [WARNING]Failed to ping remote VPN  Router!
2010/06/14 14:30:14 [WARNING]Failed to ping remote VPN  Router!
2010/06/14 14:30:17 [WARNING]Failed to ping remote VPN  Router!
2010/06/14 14:30:18 [WARNING]Failed to ping remote VPN  Router!
2010/06/14 14:30:19 [WARNING]Failed to ping remote VPN  Router!
2010/06/14 14:30:22 [WARNING]Ping was blocked, which can be  caused by an unexpected disconnect.
2010/06/14 14:30:23  [STATUS]Disconnecting...
2010/06/14 14:30:29 [STATUS]Success to  disconnect.

Has anyone succesfully opened a VPN tunnel with QuickVPN  and Vista x64?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion