Ironport S-160 uploading to Sharepoint problem

Unanswered Question
Jun 18th, 2010

Hi,

I've recently installed an Ironport S-160 WSA into our infrastructure and am having problems with Sharepoint uploads. Our SP servers use IWA authentication to allow users to upload images and couments hosted in a DMZ outside of our domain. What I've discovered is that if you try uploading an image \ document over 40kb, the connection times out. For the moment we can get around the problem by adding the site to the proxy bypass list inside IE but it would be good to be able to program the S-160 to accept the tarffic without failing. If I set the authentication scheme from NTLMSSP to Basic, the connection works, the only problem is this means that domain user credentials would be transmitted in clear text over the internet (not a good idea!)

This link gives a description of a similar problem: http://serverfault.com/questions/101127/couldnt-upload-files-to-sharepoint-site-while-passing-through-squid-proxy

I've spent two weeks trying to find a solution so any help will be greatly appreciated!

Many Thanks

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
khoanguy Fri, 06/18/2010 - 16:48

Simon,

There were previous issues with Sharepoint prior to 6.3.3-015, please make sure you have the most recent Async OS version, then re-test.

If it persist, another option is ot bypass auth for such destination, since if could have failed auth if auth is required in your access policy.

You can exempt certain destinations from authentications by following the article below:

How do I exempt certain sites from requiring authentication?
http://tinyurl.com/4hgjkd

Actions

This Discussion