Inbound SIP Call Fails to CME from ISP

Unanswered Question
Jun 30th, 2010
User Badges:

Error is: ReqLine IP addr does not match with host IP addr Invalid URL in incoming invite The sip invite is received with an

@

and the router seems unable to make the translation from the public IP to the CME at private 192.168.1.x The error can only be seen in a debug ccsip (error or all i/e) and does not show in debug voip ccapi inout. After debugging with VoicePulse they cannot give me an answer. Outbound calls complete.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Abu Hadee Thu, 07/01/2010 - 02:13
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Hi


Can you upload the sip debug? debug ccsip all will be good as I want to see the actual msg coming from provider


thank you

-abu

martibarber Sun, 05/15/2011 - 15:41
User Badges:

Was this issue ever resolved? I am experiencing the same problem at a Customer Site.

Thanks,

-marti-

paolo bevilacqua Mon, 05/16/2011 - 05:28
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Do you have CME behind NAT? If yes, what type of device is doing NAT ?

Always include relevant traces when reporting problems.

martibarber Tue, 05/17/2011 - 03:17
User Badges:

Yes, uc500 behind nat. nat is running off a simple netgear box supplied by ISP. I have got it working by adding a loopback with the outside ip on the uc500 (an ip spoof) but it doesnt feel like the best thing to do. What really had me tearing my hair out is that an older configuration worked without the loopback...but I can't find a difference that would account for that.


-marti-

Actions

This Discussion