Compliance Check

Unanswered Question
Jul 1st, 2010
User Badges:

I am trying to run Compliance Check and when I am try to use user defined group created on CS it's empty.(actually I have 10 groups under CS) and all  all the groups I have created under CM didn't display at all. the only groups showing are a groups created under RME only. haveing say that on all other RME tools like RME job, net config job..so on I can access a user defined group created on all applications(cm,cs,rme). the only problem I have with Compliance Check. I am wondering why only with compliance check.please check the screen shoot.  thanks

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Joe Clarke Sun, 07/04/2010 - 23:38
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

This does work provided you have devices in your CS user defined group that match the device type(s) associated with the template.

raindrop18 Mon, 07/05/2010 - 11:07
User Badges:

thanks for your response.the complaiance job assosiated with Routers and the CS groups

are relecting bunch of routers from different locations.also I am able to see a devices not related to the job ex. swiches under user defined group on RME. but any devices including routers under CS or CM not available. thanks.

Joe Clarke Mon, 07/05/2010 - 12:33
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

This does work for me locally, but I seem to recall you've had grouping issues before.  Perhaps there is still a problem with the CMFOGSServer.  If you cannot post the actual device details in these groups as well as the template which is triggering this, then open a TAC service request.  For analysis of this kind of problem, I would need to see the CMFOGSServer.log and RMEOGSServer.log with appropriate debugging enabled.  I would also need to see the OGS rules which defined the CMF groups as well as a list of devices in those groups and proof showing those same devices are managed by RME.

Actions

This Discussion