Messages button giving "Service not configured" error

Unanswered Question
Jul 5th, 2010
User Badges:

Hi,


I have created my voice mail ports, LG,HL and HP. I also created voice mail pilot and profile, assigning the pilot to profile and then assigning profile to the line of the IP Phone.


I can dial the pilot number and voice mail port numbers, but when I push the "Messages" button on the IP Phone, I get service not configured. I looked at enterprise parameters for messages and noticed that the URL was missing. Can someone post what the URL should be for messages under enterprise parameters?


Any other ideas as to why I am getting this error?


Cheers

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Nkechi Latunji Mon, 07/05/2010 - 09:18
User Badges:

Thanks. I am running version 7.0 and I have not subscribed phones to the VM Phone service. In 7.0 do I need to do this?

Nkechi Latunji Tue, 07/06/2010 - 17:44
User Badges:

Update...Pushing the message button on my CIPC actually works, but not working on my 7965 and 7970 IP Phones. Same settings


Thanks

navdipatwal Mon, 12/20/2010 - 08:56
User Badges:

Did anyone find the answer to this issue?


I have a similar issue with a differrent service (one button login for ipcc).


When I hit the services button on my physical 7965 phones it states no services are configured.


If I press the services button on my CIPC softphone it works fine.


The 7965 is connected to a 3560 switch and a 2811 router.


The configuration is exactly the same for both phones and both phones are subscribed to the service.


All help will be greatly appreciated.

Actions

This Discussion