lms3.1 is using 100% cpu of windows server

Answered Question
Jul 18th, 2010

Hi everybody,

I have problem with LMS 3.1 installed on Windows Server 2003,On IBM Server(Xeon 3Ghz, 4GB RAM)

The server is using almost 100% CPU once it starts or any one take control by RDP, regsvr.exe takes 80% processor usage. I need to end task regsvr.exe to make it run properly.

Other problem is my scheduled poller reports are not generate properly.Any 3or4 out of 7 scheduled poller reports can genrate on time, so I need to generate reports manually for the pooler scheduler which has no report(all poller reports schedule time is 1:00 am every day).

Thanks.

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by Joe Clarke about 6 years 6 months ago

What other processes are taking up CPU time?  Regsrv.exe is a Windows executable, and not provided by LMS.  It could be that you have a virus, or some other misbehaving application.  If you search for "regsrv.exe high cpu" in Google, you will find quite a few hits.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
Joe Clarke Sun, 07/18/2010 - 23:55

What other processes are taking up CPU time?  Regsrv.exe is a Windows executable, and not provided by LMS.  It could be that you have a virus, or some other misbehaving application.  If you search for "regsrv.exe high cpu" in Google, you will find quite a few hits.

brijeshch1 Mon, 07/19/2010 - 02:33

Thanks for quick reply,

I would also like to know about my poller schedular problem.Some of those schedular poller only can genrate reports on time scheduled,left ones I need to create manually.What should I need to correct that problem so all of my schedular work properly on time?

The jrm.log,EDS.log,and CSDevice Selector.log exceeded the recommended size,can it create any problem?.I am relatively new at LMS,So please help me out with problems.

Actions

This Discussion