ACS 5.0

Unanswered Question
Jul 21st, 2010

I have just installed the ACS 1120 appliance with ACS 5.0. It was working fine for about a week. Now however I am getting the following error message when I try to start monitoring: The monitoring and reports database is currently unavailable. Attempting to reconnect in 5 seconds.
If problem persists, please contact your ACS administrator.

I have reloaded the appliance several times and the error persists.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
ThibaultMean Wed, 07/21/2010 - 06:16

Hi there,

i thin kthe answer is in a previous post.

using the CLI, enter the following command:

show applicaion status acs

That should tell you wether all the services are running.

Anyway I fixed by reloading the box (which is not great).


Leo Bruni Wed, 07/21/2010 - 06:22

I have checked the application status and it states that all processes are running. This includes the database process. I also have now reloaded the box at least 10 times with no change.

michagar Sun, 07/25/2010 - 12:43

If all services are running, then it could be an issue that would need greater debugging from CLI.  If this is a new install that hasnt been moved into production yet, I would suggest re-imaging to the latest version of ACS (5.1 Patch level 3)


phamthanhchuong Thu, 07/29/2010 - 00:34


Can anyone send to me ACS 5.0  configuration document?? i don't know how to config acs 1120 appliance

Please, i need argent

Thanks for support


This Discussion