UC520 Web Server Port 443 Issue

Unanswered Question
Jul 21st, 2010
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Hi Guys,


I have a HP MediaSmart server and the issue that I have when trying to access the https web site on the server from the outside I get the UC520 web page rather than the web site itself. I have put a NAT in place to the internal IP address of the web server 10.54.8.9 443 to 443 and also 80 to 80...


What have I missconfigured and why is the router picking up the UC520 website first rather than the web site even though I have the NAT in place?


Thanks


Brian

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
brian.russell31... Thu, 07/22/2010 - 04:06
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Quick update guys: When I access the HP MediaSmart server from my office it works fine I get straight to the Web site (https://brianrussell.homeserver.com


However when I am on my local network and type in the same url I get the cisco web login?


Can anyone shed light on this?


Thanks


Brian

Brandon Buffin Thu, 07/22/2010 - 05:23
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

If you disable the http server on the UC520 (no ip http server), are you able to get to the HP server? Just trying to verify that your static NAT is, in fact, working. If it is, try adding an access list to control access to the UC520 http server. You'll need to create an access list and then add the statement "ip http access-class ".


Hope this helps.


Brandon

Actions

This Discussion