CCX 8 cut part of the prompt when played in the Queue

Unanswered Question
Jul 25th, 2010


i have a strange issue with UCCX 8 as bellow

i have a Queue with some prompts lets say prompt 1 says( thank u for calling your call will be answered soon )

the MOH ..etc

when the call loop to the begging of the queue to the first prompt in the Queue ( above prompt 1 )

it is played with missing the first some words,  wit the above eexample will looks like ( your call will be answered soon ) !!!!

i tryed diffrent wav files i used it with working CCXx of v5 and v7 and the same issue

i used get digit string and pley prompt and the same

i made it the option intruptuable to No and did not fix it

i have a feeling when the call gos to the prompt the prompt alreay started plying and thats why we start hear it with some missed words

any idea why this hppneing how this can be fixed

Thank you

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4 (1 ratings)
wenqianyu Tue, 11/30/2010 - 18:46

Hi there,

Have you fixed this problem? I encountered the same problem after upgrade from CCX 7 to 8. ACD script is still working. Only the first part of the Periodic Announcement be cut (around 6 seconds).

Anyone knows how to fix it?



anubhati Tue, 11/30/2010 - 19:53

whats the exact version of UCCX 8.x if its 8.0(2) upgrade to Su 1 and see if it helps



wenqianyu Sat, 12/04/2010 - 00:07

Upgraded to CCX 802SU1.

When caller is queued, prompt is played in full. Problem is fixed.

Thanks Anuj

Wenqian Yu

anubhati Sat, 12/04/2010 - 14:08

the reason i stated to upgrade is because of the defect "CSCth36829 Prompts are chopped 2-3 seconds in queue loop"

Please rate if the issue is resolved




This Discussion