IPCC Express Subsystem Blank Screen

Answered Question
Jul 29th, 2010

I am running IPCC Express 5.0(2)SR03_Build317.  When I click on subsystems RmCM, the screen comes up with a white blank screen (on any laptop, server, etc).  This feels like some kind of bug.  To edit RmCm, I have to go through the wizard.  It is very annoying.  Has anyone seen this or know the fix to this error?  Thanks for any information.

Rob Horrigan

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by Michael Turnbow about 6 years 4 months ago

Hi Robert,

How many CCM Servers do you have listed in appadmin under the Unified CM Configuration for Unified CM Telephony Subsystem and for RmCm Subsystem for the Selected CTI Manager side?  If you have more than 2 on the Selected CTI Manager side I have seen this (yes it was a defect) to cause the blank screen issue like you are experiencing.  Only 2 is supported.  Anything more than 2 listed there can cause issues.

Please let me know if this was helpful and if it was please rate this highly.  Otherwise let me know what you find.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
Michael Turnbow Thu, 07/29/2010 - 16:07

Hi Robert,

How many CCM Servers do you have listed in appadmin under the Unified CM Configuration for Unified CM Telephony Subsystem and for RmCm Subsystem for the Selected CTI Manager side?  If you have more than 2 on the Selected CTI Manager side I have seen this (yes it was a defect) to cause the blank screen issue like you are experiencing.  Only 2 is supported.  Anything more than 2 listed there can cause issues.

Please let me know if this was helpful and if it was please rate this highly.  Otherwise let me know what you find.

Actions

This Discussion