1140 access point

Unanswered Question
Aug 1st, 2010

I have some problem with 1140 access point.  i have 4 access point every 15 minutes wireless connection from client is disconnected and radio interface is showing as reset. All four access point giving me same problem.  Can anyone help in this issue.


regards

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Leo Laohoo Sun, 08/01/2010 - 17:13

Each AP goes into "reset" every 15 minutes.   Hmmmm ... Is this Autonomous or LWAP?  When the radios go to "reset" what does the log show?

mrsystemengineer Mon, 08/02/2010 - 00:18

see the attached file.

TimeSeverityDescription
Mar  4  18:20:57.079InformationInterface Dot11Radio0,  Station  9c18.74c9.1df4 Reassociated KEY_MGMT[WPAv2 PSK]
Mar  4 18:20:46.208InformationInterface Dot11Radio0,  Deauthenticating Station 9c18.74c9.1df4 Reason: Sending station has left  the BSS
Mar  4 18:19:32.346WarningPacket to  client 001e.6583.f56c reached max retries, removing the client
Mar  4 18:19:32.342InformationInterface Dot11Radio0,  Deauthenticating Station 001e.6583.f56c
Mar  4 18:19:32.341InformationStation 001e.6583.f56c  Roamed to ec44.76b8.93e0
Mar  4  18:19:21.073InformationInterface Dot11Radio0,  Station  9c18.74c9.1df4 Reassociated KEY_MGMT[WPAv2 PSK]
Mar  4 18:18:32.880InformationInterface Dot11Radio0,  Station BlockC 001e.6583.f56c Associated KEY_MGMT[WPAv2 PSK]
Mar  4 18:17:39.503InformationInterface Dot11Radio0,  Deauthenticating Station 0021.5d33.790c Reason: Sending station has left  the BSS
Mar  4 18:17:11.801InformationInterface  Dot11Radio0, Deauthenticating Station 001e.6598.61c0 Reason: Sending  station has left the BSS
Mar  4  18:16:10.782InformationInterface Dot11Radio0,  Deauthenticating Station 9c18.74c9.1df4 Reason: Sending station has left  the BSS
mrsystemengineer Mon, 08/02/2010 - 00:29
1Mar  4 18:31:31.058WarningPacket to client 60fb.4243.a4da reached max retries,  removing the client
2Mar  4 18:31:31.051InformationInterface Dot11Radio0, Deauthenticating Station  60fb.4243.a4da Reason: Previous authentication no longer valid
3Mar  4 18:31:31.050WarningPacket to client 60fb.4243.a4da reached max retries,  removing the client
4Mar  4 18:31:26.800InformationInterface Dot11Radio0, Station   60fb.4243.a4da  Reassociated KEY_MGMT[WPAv2 PSK]
5Mar  4 18:31:26.345WarningPacket to client 60fb.4243.a4da reached max retries,  removing the client
6Mar  4 18:31:26.341DebuggingStation 60fb.4243.a4da Authentication failed
7Mar  4 18:28:59.202WarningPacket to client 001e.6583.f56c reached max retries,  removing the client
8Mar  4 18:28:59.199InformationInterface Dot11Radio0, Deauthenticating Station  001e.6583.f56c
9Mar  4 18:28:59.198InformationStation 001e.6583.f56c Roamed to 0026.992e.6d50
10Mar  4 18:28:45.234WarningPacket to client 0021.5d9d.049c reached max retries,  removing the client
11Mar  4 18:28:45.230InformationInterface Dot11Radio0, Deauthenticating Station  0021.5d9d.049c
12Mar  4 18:28:45.230InformationStation 0021.5d9d.049c Roamed to ec44.76b8.93e0
13Mar  4 18:28:13.395WarningPacket to client 0021.6b89.0d2a reached max retries,  removing the client
14Mar  4 18:28:13.193InformationInterface Dot11Radio0, Station BlockC 001e.6583.f56c  Associated KEY_MGMT[WPAv2 PSK]
15Mar  4 18:27:30.739WarningPacket to client 001e.6583.f56c reached max retries,  removing the client
16Mar  4 18:27:30.735InformationInterface Dot11Radio0, Deauthenticating Station  001e.6583.f56c
17Mar  4 18:27:30.734InformationStation 001e.6583.f56c Roamed to 0026.992e.6d50
18Mar  4 18:27:21.560DebuggingStation 7c6d.6215.46fd Authentication failed
19Mar  4 18:26:35.998InformationInterface Dot11Radio0, Station BlockC 0021.5d9d.049c  Associated KEY_MGMT[WPAv2 PSK]
20Mar  4 18:25:18.095InformationInterface Dot11Radio0, Deauthenticating Station  9c18.74c9.1df4 Reason: Sending station has left the BSS
Leo Laohoo Mon, 08/02/2010 - 14:51

Your attachment shows Dot11Radio1 down.  Your posts also shows normal clients associating/dis-associating from Dot11Radio0.  Other than that, I don't see anything about why the Radio1 is down or on reset.  Have you tried to reboot the AP and post the startup or the logs?  Sometimes the entries give us an idea or clue as to the cause of your issue.


Could you also post the config?

Actions

This Discussion

Related Content