RME archive error CM0055

Unanswered Question
Aug 6th, 2010
User Badges:

I got this error for multiple devices even though the the devices archived correctly and current according to device center. but this error keep coming.  CM0055 Access permission denied for 10.106.161.253 Cause: Device may be deleted or in suspended state. Action: Manage the device in RME.  any idea!! Thanks in Advance.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Joe Clarke Sat, 08/07/2010 - 11:13
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

In what state are these devices in RME?  Do they appear under RME > Devices > Device Management > Suspended Devices or Conflicting Devices?

raindrop18 Sat, 08/07/2010 - 11:55
User Badges:

they are all on Normall state, not suspended nor conflicting.    thanks

Joe Clarke Sat, 08/07/2010 - 14:25
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

On what device types is this happening?  On what config types?  Post screenshots of the error.

raindrop18 Tue, 08/10/2010 - 08:59
User Badges:

all the devices are a switch. I have attached the screen shoot from Device center and RME device job result for specfic device. as you see on device center the device archived correctly as today but on the RME job result showing CM0055 error. I have 9 devices like this. thanks

Joe Clarke Fri, 08/13/2010 - 23:21
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Post the EssentialsDM.log and EssentialsDM_Server.log.

Joe Clarke Mon, 08/16/2010 - 21:42
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

I don't see any obvious errors here.  It could be that the database entries are messed up. Open a TAC service request so the database contents can be analyzed.  Some surgery may be required to fix this.  Alternatively, deleting this device from RME and re-adding it should resolve the problem.

Actions

This Discussion