VPN help needed

Unanswered Question
Aug 8th, 2010

I'm having trouble with the home side of a work/home connection.  We had a PC crash a month ago, and our DSL modem was reinitialized.  I have the PC reloaded now and am having trouble making the VPN connection.

I hit connect.  I enter username and password.  It attempts to secure the connection but after about 20-30 seconds it quits.  I can't get past this point.

Here's a description of my system.

Windows XP with all Microsoft updates.

McAfee Total Protection

Cisco VPN Client 4.8.00.0440

AT&T DSL, logging in via PPPOE

Wireless router (currently not connected while troubleshooting, PC is connected directly to DSL)

It feels like the issue is either a DSL setting or a McAfee Firewall setting.

Any advice is recommended.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
rickeydad Sun, 08/08/2010 - 09:55

Created this log during the last attempt, hoping this will help.

Cisco Systems VPN Client Version 4.8.00.0440
Copyright (C) 1998-2005 Cisco Systems, Inc. All Rights Reserved.
Client Type(s): Windows, WinNT
Running on: 5.1.2600 Service Pack 3
Config file directory: C:\Program Files\Cisco Systems\VPN Client

1      10:53:59.015  08/08/10  Sev=Warning/3    CVPND/0xA340000D
The virtual adapter was not recognized by the operating system.

2      10:53:59.015  08/08/10  Sev=Warning/2    CM/0xE310000A
The virtual adapter failed to enable

3      10:53:59.203  08/08/10  Sev=Warning/2    IKE/0xE3000099
Failed to active IPSec SA: Unable to enable Virtual Adapter (NavigatorQM:936)

4      10:53:59.203  08/08/10  Sev=Warning/2    IKE/0xE30000A5
Unexpected SW error occurred while processing Quick Mode negotiator:(Navigator:2237)

Actions

This Discussion

Related Content