ASDM 6.3(1) on ASA 5520 8.2(2) is showing empty service-groups...

Unanswered Question
Aug 23rd, 2010
User Badges:

Hi there,

I just discovered that my ASDM 6.3(1) is ignoring all my "service-object tcp [blabla]", "service-object udp [blabla]" and "service-object tcp-udp [blabla]" from my ASA 5520 v.8.2(2).


That means that some service-groups show up as empty in the ASDM.


I suspect ASA -> ASDM versions to be incompatible. Can anyone confirm my suspicion?


Thanks!


/Thomas Winther

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Nagaraja Thanthry Mon, 08/23/2010 - 09:04
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hello,


Do you have "destination" keyword in those service-objects? If yes, it seems

like 6.3 will be incompatible with your configuration/ASA code version. You

can downgrade the ASDM version to 6.2.


Hope this helps.


Regards,


NT

Thomas Winther Mon, 08/23/2010 - 14:56
User Badges:

No, there is no "destination" keyword in my current config'd service-object.

But I think you might be close... If I add a new servicegroup in the ASDM, and previews the lines before submitting, they actually have "destination" keyword. So maybe ASDM 6.3(1) only accepts service-objects with destination defined..?


//Thomas

Nagaraja Thanthry Mon, 08/23/2010 - 17:23
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hello,


The issue is documented in CSCtf77014. It seems like the ASDM tries to add

the "destination" keyword which is not recognized by the 8.2 code. Please

try downgrading the ASDM to 6.2 and see if that helps.


Regards,


NT

Actions

This Discussion

Related Content