WebView Report Error

Unanswered Question
Aug 25th, 2010

WebView Report

My user gets this error when running a specific reports of ICM WebView Report .I have version 7.5.1. of ICM

There was an error running your report.Please try again and contact your WebView administrator for further information.

Does anyone know why occurs this problem?

Any help or input would be really appreciated.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating: 0 (0 ratings)
Nathan Luk Thu, 09/02/2010 - 00:15

What reports are they getting this error on as well? If the plugin didn't install correctly I think you get error messages like that when trying to run graphical reports.

Cheers,

Nathan

Gergely Szabo Thu, 05/03/2012 - 05:32

Hi,

ICM 7.5.x features a nasty bug: if your localen in the browser is set to anything else than EN_US, then an error message - like this above - pops up.

Try changing your locale to EN_US in IE.

Also, is this customised report or built-in (provided by Cisco)?

G.

dass.prakash Mon, 05/07/2012 - 03:51

Hi Santi,

Couple of questions:


1. Are you facing the issue only for the Agtskg24 report or for the other reports too?
2. Did you try pulling out the reports for all the agents? If so, can you try out in groups?

Also, try restarting the Jaguar service in the AW

Regards,
Dass

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted August 25, 2010 at 8:55 AM
Stats:
Replies:5 Avg. Rating:
Views:997 Votes:0
Shares:0
Tags: No tags.

Discussions Leaderboard