Error Message on CUE with %SYS-3-TIMERNEG: Cannot start timer

Unanswered Question
Aug 25th, 2010
User Badges:

hi,


I am getting this error message on the CUE every 10 secs. How do I stop this message appearing this meessage?


Message details-



A87B0z 0x802BE3B0z 0x802C1050z

Aug 26 03:01:00.655: %SYS-3-TIMERNEG: Cannot start timer (0x8645B0A8) with negative offset (-1486548). -Process= "TTY Background", ipl= 0, pid= 41,  -Traceback= 0x82A9ACDCz 0x82A99B60z 0x813A6B4Cz 0x813A6080z 0x813A7BD8z 0x813A8460z 0x813A87B0z 0x802BE3B0z 0x802C1050z

Aug 26 03:01:10.655: %SYS-3-TIMERNEG: Cannot start timer (0x8645B0A8) with negative offset (-1496548). -Process= "TTY Background", ipl= 0, pid= 41,  -Traceback= 0x82A9ACDCz 0x82A99B60z 0x813A6B4Cz 0x813A6080z 0x813A7BD8z 0x813A8460z 0x813A87B0z 0x802BE3B0z 0x802C1050z

Aug 26 03:01:20.655: %SYS-3-TIMERNEG: Cannot start timer (0x8645B0A8) with negative offset (-1506548). -Process= "TTY Background", ipl= 0, pid= 41,  -Traceback= 0x82A9ACDCz 0x82A99B60z 0x813A6B4Cz 0x813A6080z 0x813A7BD8z 0x813A8460z 0x813A87B0z 0x802BE3B0z 0x802C1050z

Aug 26 03:01:30.655: %SYS-3-TIMERNEG: Cannot start timer (0x8645B0A8) with negative offset (-1516548). -Process= "TTY Background", ipl= 0, pid= 41,  -Traceback= 0x82A9ACDCz 0x82A99B60z 0x813A6B4Cz 0x813A6080z 0x813A7BD8z 0x813A8460z 0x813A87B0z 0x802BE3B0z 0x802C1050z

Aug 26 03:01:40.655: %SYS-3-TIMERNEG: Cannot start timer (0x8645B0A8) with negative offset (-1526548). -Process= "TTY Background", ipl= 0, pid= 41,  -Traceback= 0x82A9ACDCz 0x82A99B60z 0x813A6B4Cz 0x813A6080z 0x813A7BD8z 0x813A8460z 0x813A87B0z 0x802BE3B0z 0x802C1050z

regards,
arman
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
antyeung Thu, 08/26/2010 - 14:50
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Are these messages seen when you are on the CLI of CME or when you are sessioned into CUE?


Thanks,

-Anthony

MD ARMAN HOSSAIN Thu, 08/26/2010 - 15:55
User Badges:

Hi Anthony,


These messages are seen when I am on the CLI of CUE.


Regards,

Arman

antyeung Thu, 08/26/2010 - 20:32
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

It would be best to open a TAC case to diagnose this issue. To clarify are there any symptoms that are service impacting besides these error messages appearing on the console when session into cue?


Thanks,

Anthony

antyeung Thu, 08/26/2010 - 21:15
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

It's always good to be proactive :-)


/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} Opening a TAC case would be best to understand those error messaages.


Thanks,

Anthony

MD ARMAN HOSSAIN Thu, 08/26/2010 - 21:18
User Badges:

I have just did a factory reset on this device to install form the scratch to see whether that message come up. If it doesn't show up then it would be an issue with my config. So far it looks good.

antyeung Thu, 08/26/2010 - 21:20
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

That's one stealth config you got...


--

Anthony

Actions

This Discussion