I am lost.....

Answered Question
Aug 30th, 2010

HI

I have a cisco UC520 that is driving me crazy. On Friday I could access the Cisco Unified Communication Express via the web interface. Now on Monday I keep getting the error of Error: Unable to login as administrator to the Cisco CallManagerExpress at site 'local'.
Details: CME login failed
whenever I click on Configuration > extensions or phones. If I click on Users I get access. I did not perform any updates over the weekend. The directory of the flash is listed

Directory of flash:/

    1  -rw-    38008920  May 24 2031 08:26:56 -04:00  uc500-advipservicesk9-mz.1
50-1.XA2
    2  drw-           0   Apr 8 2010 14:51:40 -04:00  phones
   25  -rw-         660   Apr 8 2010 14:54:20 -04:00  vlan.dat
   26  drw-           0   Apr 8 2010 16:03:22 -04:00  ringtones
   60  -rw-        8224   Apr 8 2010 16:04:00 -04:00  -
   61  -rw-        8224   Apr 8 2010 16:04:24 -04:00  copy
   62  -rw-      409211  Aug 27 2010 12:13:10 -04:00  crashinfo_20100827-121311-

Cisco Unity Express Version 7.0

Any Ideas?

Thanks

John

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
eramaya Mon, 08/30/2010 - 10:39

Make sure you hav the ip http authentication enable in the configuration.

Felipe Garrido Mon, 08/30/2010 - 11:16

Can you log into the CME page directly? Try going to http:///ccme.html

It doesn't look as though the CME GUI files are in flash unless they are in one of the subdirectories. can you confirm?

-Felipe

johncallender Mon, 08/30/2010 - 11:29

i did not see the files in the directory. Is there an easy way to add the files back?

johncallender Wed, 09/08/2010 - 18:03

Felipe

Thanks for the help. Sorry it took so long to get back to you, but I appreciate the sharing of knowledge.

John

Actions

This Discussion