VWIC-1MFT-G703= not working with framerealy encaplsulation

Unanswered Question
Sep 13th, 2010

Dear all

Cisco 1841 router with VWIC-1MFT-G703 card , old cards getting error , so we planned replace new VWIC-1MFT-G703 , its detecting but line protocol was down , than we changed another cards also same status ,

Physical loop given ( PIn out 1 and 4 2 and 5 ) , both cards show line protocol up ( looped)

Please suggest any modification required in configuration side ,  Slot 0 ( OLD card ) Slot 1 - New Card

WIC/HWIC Slot 0:
E1 G703 (1 port) Multi-Flex Trunk WAN daughter card
Hardware revision 1.0          Board revision A0
Serial number     36621247   Part number    800-06722-04
Version Identifier     V02  FRU Part Number     VWIC-1MFT-G703   
Test history      0x0          RMA number     00-00-00
Connector type    PCI
EEPROM format version 1
EEPROM contents (hex):
   0x20: 01 2F 01 00 02 2E CB BF 50 1A 42 04 00 00 00 00
   0x30: 50 00 00 00 08 08 18 00 FF FF FF FF FF FF FF FF

WIC/HWIC Slot 1:
E1 G703 (1 port) Multi-Flex Trunk WAN daughter card
Hardware revision 1.0          Board revision E0
Serial number     33597427   Part number    800-06722-02
FRU Part Number     VWIC-1MFT-G703=  
Test history      0x0          RMA number     00-00-00
Connector type    PCI
EEPROM format version 1
EEPROM contents (hex):
   0x20: 01 2F 01 00 02 00 A7 F3 50 1A 42 02 00 00 00 00
   0x30: 70 00 00 00 05 05 26 00 FF FF FF FF FF FF FF FF

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
sivakumar.kvp Mon, 09/13/2010 - 02:17

Hi,

we tried three new card  same status , 3 card are view in show diag command , but line protocol down , same slot Old is working with errors.

Physical loop  -- > it Line Protocol UP ,, ( after remove the Frame-relay encapsulation ) ,

Actions

This Discussion