Guest Sessions report won't work

Unanswered Question
Sep 13th, 2010

Hi All,

When I run a guest sessions report in WCS I get the following:

The specified criteria did not match any data for the report.

Make sure that the following background tasks are running:

1.Guest Sessions

The above background task is running and all of the other reports work ok too. Any suggestions?

I'm running WCS 7.0.164.0 and WLC 7.0.98.0 - I did have some problems with the Guest sessions report before I upgraded.

Many Thanks

Scott

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
scottwilliamson Thu, 12/09/2010 - 00:22

Hi,

None at all I'm afraid. Seems no-one out there has an answer to this problem.

Regards

Scott

Surendra BG Thu, 12/09/2010 - 00:55

Hi Scott,

Are we selecting the profile manually??(Report By = EDIT)

Regards

Surendra

scottwilliamson Thu, 12/09/2010 - 01:30

Hi Surendra,

It makes no difference whether I select a profile or just leave it as default (ie all users), I get the same result.

Regards

Scott

Sebastian Helmer Thu, 12/09/2010 - 07:45

Hey,

I give the system a last change ;) and started the report once again...

Login Time was 8:15 of the Guest test user.

at16:41 I got a report with the result I aspected.

what did until now:

I just refresh the config of the controller in te WCS and  I added a new AP but nothing more.

Very strange but not really a solution, maybe the time but my guest session background task runs every 15min.

I just want to update with my information. I don't believe that it helps but i will monitor it now and if I got any news I will inform you.

- Sebastian

Actions

This Discussion

Related Content

 

 

Trending Topics - Security & Network