The "NO FAIR-QUEUE" didn't go away

Answered Question
Feb 4th, 2011

I had used the interface serial 0/0/0 with 'NO FAIR-QUEUE' command but now it doesn't seems that I could get it out. Even after I erase startup-config and do reload. Someone told me if I just put FAIR-QUEUE eventually this command will go away after you erase the startup-config & reload but I proved it wrong, that NO FAIR-QUEUE is still in my interface serial. If anyones could help me to take this thing out of my serial interface I would really appreciated.

R1#sh run | b interface

interface Loopback1

description Engineering Department

ip address 10.1.1.1 255.255.255.0

ip ospf network point-to-point

!

interface FastEthernet0/0

ip address 10.1.200.1 255.255.255.0

ip ospf cost 50

ip ospf priority 10

duplex auto

speed auto

!

interface FastEthernet0/1

no ip address

shutdown

duplex auto

speed auto

!

interface Serial0/0/0

bandwidth 64

ip address 10.1.100.1 255.255.255.0

no fair-queue  <====================== Here it is

clock rate 64000

Thx in advance for your help!

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by NetworkNinja79 about 3 years 2 months ago

Try going into the interface and put default "fair-queue"

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating: 5 (1 ratings)
arifdatau Fri, 02/04/2011 - 10:02

Thank you NetworkNinja79 - I never think of that, now it went away for good until I use it again for my next lab.

Cheerio....

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted February 4, 2011 at 9:28 AM
Stats:
Replies:2 Avg. Rating:5
Views:754 Votes:0
Shares:0
Tags: 1800_routers
+
Categories: Routers
+

Related Content

Discussions Leaderboard