UC320 restarts after disconnection of WAN Interface

Unanswered Question
Jun 27th, 2011

Hi All,

Doing some testing with Auto failover, we use a Call forward unreachable service for our trunk offerings so if the device is offline there is is auto call forward on all lines to a designated number, I was testing this this morning by disconnecting the WAN interface and noticed that all LAN phones restarted this occurs every time I disconnect the WAN, I would have expected all local LAN connected devices to be unaffected by a layer 1 issue on the WAN side ?

I'm actually going to be demonstrating this feature with Cisco in New Zealand this week for the lauch of the UC320 so if the phones didn't restart that would be kinda helpful

Didn't find anything around this behaviour in the Admin guide or any doco, is this a efault action or possibly a bug ?

Regards

Phil Moore

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating: 0 (0 ratings)
Christopher Edg... Mon, 06/27/2011 - 12:54

Hi Phil,

This is a known issue and is being addresed in the upcoming UC320W 2.1 firmware release.

Thanks,

Chris

nickbalog Tue, 06/28/2011 - 11:05

Any chance we can see everything on the roadmap for 2.1? I'd love to know whats getting fixed/enhanced/implimented to give my clients an idea of the roadmap going forward......

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted June 27, 2011 at 12:41 PM
Stats:
Replies:3 Avg. Rating:
Views:267 Votes:0
Shares:0
Tags: No tags.

Discussions Leaderboard