Nexus 7K Switch is displaying "%TACACS-3-TACACS_ERROR_MESSAGE: All servers failed to respond" error.

Unanswered Question
Sep 19th, 2011
User Badges:

I seem to be getting this error every two minutes or so. Everything on the switch works ok, including tacacs (I can log onto the switch using my ACS account) so I don't see why I'm getting this error?


Can anyone assist?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Jerry Ye Mon, 09/19/2011 - 08:31
User Badges:
  • Cisco Employee,

What code are you running?


Do you have no ip domain-lookup configured?


Regards,

jerry

James Matthews Tue, 09/20/2011 - 01:26
User Badges:

We're running version 5.1.1.


We have "ip domain-lookup" configured. I believe there is an unspecified bug which means you cannot do a "copy run start" if you have "no ip domain-lookup" and no domain specified.

Marius Gunnerud Tue, 09/20/2011 - 02:43
User Badges:
  • Red, 2250 points or more
  • Cisco Designated VIP,

    2017 Firewalling

Hi James,


If you issue the test aaa command does it return an error, and if so what is that error?

James Matthews Tue, 09/20/2011 - 02:50
User Badges:

No errors are returned -


DS0102# test aaa server tacacs+ 10.184.100.45 0355414 ######## user has been authenticated

DS0102# test aaa group LTSB 0355414 ####### user has been authenticated

Marius Gunnerud Tue, 09/20/2011 - 03:42
User Badges:
  • Red, 2250 points or more
  • Cisco Designated VIP,

    2017 Firewalling

Have you configured shared keys for the TACACS?

Amit Singh Tue, 09/20/2011 - 04:51
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hi James,


You are hitting CSCtj83417 bug with this behaviour. This is fixed in 5.2(1) release posted on CCO.


HTH,

-amit singh

Jerry Ye Tue, 09/20/2011 - 06:45
User Badges:
  • Cisco Employee,

Amit, The only possible reason that it is hitting CSCtj83417 bug is ip domain lookup is configured after TACACS is enabled and configured. Otherwise, it doesn't match the condiction in the bug.


James, you are running a very bad code 5.1.1. You should upgrade it to 5.1.4 or so. If you are indeed hitting CSCtj83417, you can try a system switchover to see that goes away.


Regards,

jerry

Actions

This Discussion