Getting error in creating trigger or CSQ

Unanswered Question
Dec 15th, 2011
User Badges:

HI


I am facing a strange issue in doing any new config in my uccx vers 8.5.2 ,

I also uploaded the .cop file availabe in the cco .


while creating or doing any modifucation i am getting below error  :

"

There was an error while interacting with the Database. "


or

"

An error occurred while saving the CSQ Configuration data. "


Also in the dignosis test in uccx cli i m finding the below test fail


est - tomcat_connectors   : Failed - The HTTP and HTTPS ports are not responding to local requests.  Please collect all of the Tomcat logs for root cause analysis: file get activelog tomcat/logs/*


and in the file get activelog tomcat/logs/* logg for localhost file getting the below last entry


[15/Dec/2011:00:05:19 +0530] 127.0.0.1 127.0.0.1 XuKR3_b9qn - 8080 GET /manager/list  HTTP/1.1 200 1446 4

[15/Dec/2011:00:05:40 +0530] 127.0.0.1 127.0.0.1 XuKR3_b9qn - 8080 GET /manager/list  HTTP/1.1 200 1446 4

[15/Dec/2011:00:06:01 +0530] 127.0.0.1 127.0.0.1 XuKR3_b9qn - 8080 GET /manager/list  HTTP/1.1 200 1446 4

[15/Dec/2011:00:06:22 +0530] 127.0.0.1 127.0.0.1 XuKR3_b9qn - 8080 GET /manager/list  HTTP/1.1 200 1446 4

[15/Dec/2011:00:06:42 +0530] 127.0.0.1 127.0.0.1 XuKR3_b9qn - 8080 GET /manager/list  HTTP/1.1 200 1446 1


file view activelog tomcat/logs/localhost.2011-12-15.log


Dec 15, 2011 3:03:23 PM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: UCCX Plugin initializer::successfully initialized webapp :appuser
Dec 15, 2011 3:03:28 PM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: action: []: Verifying ModuleConfig for this module
Dec 15, 2011 3:03:28 PM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: action: []: Verification of ModuleConfig has been completed
Dec 15, 2011 3:03:32 PM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: UCCX webapp being initialized :dp, currently deployed UCCX webapp's count :5
Dec 15, 2011 3:03:32 PM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: UCCX Plugin initializer::initializing webapp dp
Dec 15, 2011 3:03:32 PM org.apache.catalina.core.ApplicationContext log
INFO: UCCX Plugin initializer::successfully initialized webapp :dp


i dount if this issue is causing the problem of adding any new entry ...


also in the unified servicibality page not getting list of any service ...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Graham Old Fri, 12/16/2011 - 12:30
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

The serviceability page you have posted is not used for UCCX.


Look at "Cisco Unified CCX Serviceability" and make sure everything is "In Service"


Looking at your name this looks like a HA system. Are both systems up and running as you can't save changes if only one of the HA systems is up.


In "Cisco Unified CCX Serviceability" go to Tools/Datastore Control Center/Datastores and make sure all 4 of your datastores are replicating correctly


Graham

Karthik Sivaram Mon, 12/19/2011 - 04:01
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Rupam,


Also trying giving the cluster a reboot and then check if you still get these errors.


Thanks,

Karthik

Actions

This Discussion