×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

help for uccx 8.5 application management

Unanswered Question
Jan 15th, 2012
User Badges:

Hi all,

Try to create a new apllication in Application management, getting " error while prefoiming..." can be found in attachment.

There are two UCCX servers in HA model.

restart ccx engine services already, but still did not fix the issue.

Any idea guys?

Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Aaron Harrison Mon, 01/16/2012 - 01:55
User Badges:
  • Super Bronze, 10000 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Member's Choice, May 2015

Hi


THe most common reason for this type of failure is s service being out on either server.... Have you checked both are in full service?


Also check the DB services in particular are running in control center.


Aaron Harrison

Principal Engineer at Logicalis UK


Please rate helpful posts...

tony_wang99 Mon, 01/16/2012 - 16:41
User Badges:

Hi,

Thanks for your reply.

I found this point before, there is only one of them in full service. I tried to restart the service on another one. when the second node in full service it will bring the first node down. I guess in HA, it may only have one  active ccx engineer.

Aaron Harrison Mon, 01/16/2012 - 23:29
User Badges:
  • Super Bronze, 10000 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Member's Choice, May 2015

Hi


No, that's not how it works. Both nodes should be up and fully active; each one the assumes either 'master' or 'secondary' status. If you are new to this product you should spend some time reading the documentation to get familiarity with the basics before working with it.


If either node is not active, you cannot make configuration changes.


Regards


Aaron


Aaron Harrison

Principal Engineer at Logicalis UK


Please rate helpful posts...

Actions

This Discussion