Cannot enable Span to PC port on IP Phone

Answered Question
Jan 17th, 2012
User Badges:

Hi all,


I have enabled the "Span to PC Port" in CUCM8.5.1,

but when I press the IP Phone 7970 > Setting > Device Configuration > Ethernet Configuration

It shows the "Span to PC Port" is "No"

Any one know what is the problem ? and how can I enable the Span to PC Port on hard phone?


IP Phone 7970

Load File SCCP70.9-1-1SR1S


Thanks

Sam

Correct Answer by Aaron Harrison about 5 years 2 months ago

Hi


I never use 'apply config'. When I do, I always doubt that it did the right thing, and end up resetting anyway just to make sure.


Most people find a reset pretty unintrusive (it won't interrupt a call for example) and for users it does disrupt a little (e.g. Agent Desktop users) an apply will often do the same anyway. I prefer to know mu changes have definately applied.


Aaron

Correct Answer by yahsiel2004 about 5 years 2 months ago

Did you reset the phone?


Yosh

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (2 ratings)
Loading.
Correct Answer
yahsiel2004 Tue, 01/17/2012 - 19:19
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

Did you reset the phone?


Yosh

samhopealpha Tue, 01/17/2012 - 21:24
User Badges:

thanks, it works now after reset the phone, i thought the "Apply Config" work the same way... but actually it's not

Correct Answer
Aaron Harrison Tue, 01/17/2012 - 23:26
User Badges:
  • Super Bronze, 10000 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Member's Choice, May 2015

Hi


I never use 'apply config'. When I do, I always doubt that it did the right thing, and end up resetting anyway just to make sure.


Most people find a reset pretty unintrusive (it won't interrupt a call for example) and for users it does disrupt a little (e.g. Agent Desktop users) an apply will often do the same anyway. I prefer to know mu changes have definately applied.


Aaron

Actions

This Discussion

Related Content