SPA525G proxy authorization

Unanswered Question
Jan 21st, 2012
User Badges:

Hello,


The problem is when we try to register Cisco SPA525G2 softswitch TSIP, we get the message: "407 Proxy Authentication Required"

Sombody could advise how to configure 525G2 to send proxy auth.?

Thank you very much.


Andrey

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Alexander Maroukian Sat, 01/21/2012 - 16:52
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hi,


Please check the credentials you have entered.

You can see the proxy settings uder the extension tab on web interface of the phone.


Best regards,

Alex


*Please rate helpful posts

kcgsupport Sat, 01/21/2012 - 17:37
User Badges:


I'll have tried different one :-( nothing help. This is the last.
Alexander Maroukian Sun, 01/22/2012 - 02:50
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hi,


You are already sending the proxy authentication. Check  the settings on the server and if the proxy is correct, also the  username and the password.


Best regards,

Alex

kcgsupport Sun, 01/22/2012 - 03:18
User Badges:

Hi,

I saw the traffic by wireshark. No proxy-authorization/authentification sentence in SIP header. See screenshort one from 525G2 other from Softphone. With softphone registration is ok.

kcgsupport Sun, 01/22/2012 - 03:19
User Badges:

the difference is obvious. 525G2 does not sent proxy-auth. clause.

Alexander Maroukian Mon, 01/23/2012 - 14:19
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hi,


Could you post configuration from the x-lite softphone?


Best regards,

Alex

Alexander Maroukian Wed, 01/25/2012 - 14:11
User Badges:
  • Cisco Employee,

Are you using the same network settings on the PC and the phone? Could you post some debugs from the phone?


Best regards,

Alex

kcgsupport Thu, 01/26/2012 - 14:21
User Badges:

Sorry, I have not debug from phone. Network config - the same absolutly. Both placed on the same network.


BR/Andrey

ADAM CRISP Thu, 01/26/2012 - 15:08
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

The line is disabled in your screen shot - was this intentional ?

kcgsupport Fri, 02/03/2012 - 00:54
User Badges:

not, is not a case. Line was down before I have made screenshort but ofcaurse up when have been testing.

Actions

This Discussion