×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

How to restore the default settings?

Answered Question
Jan 31st, 2012
User Badges:

the ACE 4710 is running 3.2.5 and I need to put it in another environment.

Is there a way to reset its settings?


regards

Correct Answer by Jorge Bejarano about 5 years 6 months ago

Hello Marcelo,


You need to make sure about some things first:


-Remove licenses

-Remove SSL files(keys, certs, etc)


Then you can run #write erase or #clear startup-config


Additionally, here you have a link with some extra information:

http://www.cisco.com/en/US/docs/app_ntwk_services/data_center_app_services/ace_appliances/vA1_7_/configuration/administration/guide/managesw.html


Good Night Jorge

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
Jorge Bejarano Tue, 01/31/2012 - 21:01
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Hello Marcelo,


You need to make sure about some things first:


-Remove licenses

-Remove SSL files(keys, certs, etc)


Then you can run #write erase or #clear startup-config


Additionally, here you have a link with some extra information:

http://www.cisco.com/en/US/docs/app_ntwk_services/data_center_app_services/ace_appliances/vA1_7_/configuration/administration/guide/managesw.html


Good Night Jorge

Marcelo Martins... Wed, 02/01/2012 - 07:00
User Badges:

Hi Jorge, thanks for a quick reply.

A single command I had forgot.  

Many thanks for the important tips about licenses and keys.

Actions

This Discussion