WCS: Bug with unique client report?

Unanswered Question
Feb 8th, 2012

I'm running WCS 7.0.172.0 and have run into the situation where a Unique Client Report, when run for the last day, shows lots of clients (properly).  When you select a specific date range, you get no records, regardless of the date range (you can even select the last 24 hours with the drop-downs).  Is this a bug?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating: 0 (0 ratings)
jantonio.moron Wed, 04/18/2012 - 07:34

I'm having similar problems on version 7.0.230.0, none of the unique client reports are showing the real information. Any solutions?

shane.hudson@mo... Wed, 04/18/2012 - 07:37

I've gone back and forth with TAC on this, and it's been explained to me that the function of the report has changed recently and the description for what it does is no longer valid.  I STILL think there is a bug in this, however, as it appears whenever I run this report, it only shows me the unique clients RIGHT NOW, even if I pick "last day" which I'm told is really the only valid criterion... something is definitely broken here.

njstoops@anl.gov Tue, 06/19/2012 - 14:11

I'm having a similar issue with version 7.0.230.0.  My issue is with the Last Seen column reporting a date of 12/31/1969 18:00:00 on current associated clients.  Does anyone know of any workarounds?

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted February 8, 2012 at 12:30 PM
Stats:
Replies:3 Avg. Rating:
Views:780 Votes:0
Shares:0
Tags: No tags.

Discussions Leaderboard