VMware LINT1 motherboard interrupt. This is a hardware problem; please contact you hardware vendor

Unanswered Question
Feb 11th, 2012

Hello,

I got a problem with 3 Cisco UCS C460 M2 that is  using VMware ESXi 5.0, the problem is that the servers work fine for 2 or 3 days and after that display a purple screen with the message "LINT1 motherboard interrupt. This is a hardware problem; please contact you hardware vendor".

We have Raised a case with Cisco TAC and VMware to found the issue and after several updates of BIOS, Drivers and Firmware we still having the same Issue.

At this point VMware is telling us that is a hardware problem ( http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=1804 ) but in CIMC everythinks looks good and a Cisco TAC guy told us that there is no sollution for this issue, so I am really concerned because all the things in the server are in the compatibility Matrix of Cisco for run ESXI 5.0

http://www.cisco.com/web/techdoc/ucs/interoperability/matrix/matrix.html

Here you got the configuration of the server

UCSC-BASE-M2-C460UCS C460 M2 Rack SVR w/o CPU, Mem HDD, PCIe1
UCS-CPU-E748302.13 GHz E7-4830 105W 8C CPU / 24M Cache4
A02-M316GB3-216GB DDR3-1333MHz RDIMM/PC3-10600/2x8GB 2R Kit/Low Volt8
RC460-PL002LSI CONTROLLER 9240-8i (NO BATTERY BACK UP)1
R2XX-RAID1Enable RAID 1 Setting1
A03-D300GA2300GB 6Gb SAS 10K RPM SFF HDD/hot plug/drive sled mounted2
N2XX-AIPCI02Intel Quad port GbE Controller (E1G44ETG1P20)2
N2XX-AQPCI03Qlogic QLE2462, 4Gb dual port Fibre Channel Host Bus Adapter2
RC460-PSU2-850W850W POWER SUPPLY UNIT FOR C-SERIES C460 M12
CAB-N5K6A-NAPower Cord, 200/240V 6A North America4
A02-MEMKIT-008BBundle component for A02-M316GB3-216
RC460-CBLARMCABLE MANAGEMENT ARM FOR C460 M11
RC460-SLDRAILRAIL KIT FOR THE UCS C460 M1 RACK SERVER1
UCSC-MRB-002-C460MEMORY RISER BOARD FOR C460 M2 SERVER ONLY8
N20-BBLKDHDD slot blanking panel for UCS B-Series Blade Servers10
RC460-BHTS1CPU HEAT SINK FOR UCS C460 RACK SERVER4
RC460-PSU2-850W850W POWER SUPPLY UNIT FOR C-SERIES C460 M12


Hopully you can help me

Regards

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (2 ratings)
cplatac86 Fri, 06/08/2012 - 13:03

The sollution was the replacement of HBA cards of Qlogic, instead of using 2462 now we are using 2562 (8Gbps) cards

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted February 11, 2012 at 3:06 PM
Stats:
Replies:1 Overall Rating:5
Views:7953 Votes:0
Shares:0
Tags: No tags.
Categories: General UCS Hardware
+
 
 

Discussions Leaderboard

Rank Username Points
1
Walter Dey
639
2
Jeremy Waldrop
274
3
Manish Tandon
185
4
simon.geary
48
5
Reuben Farrelly
40
Rank Username Points
Walter Dey
119
jithin aby alex
11
vladmcisco
5
rtapiawala
5
Steve Galambos
5