Etherchannel issue with netapp

Unanswered Question
Feb 27th, 2012

Hi

I have an etherchannel configured on a cat6k to connect to a netapp. the ints in the channel group are up but the port channel is down. when i do a show etherchannel summary it show that the ports are in portchannel 12A not 12. Any ideas

the config is attached.

Attachment: 
I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating: 0 (0 ratings)
acampbell Mon, 02/27/2012 - 03:37

Hi,

Looking at this link seems to infer that there is some difference between the 2 physical ports.

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk389/tk213/technologies_configuration_example09186a0080094470.shtml#po1a

I do not see what is is.

May be show interface might point to the issue

A second prt channel xxA is created by lacp when discrepencies are found in the original xx channel group

Regards

Alex

marcel.zehnder Mon, 02/27/2012 - 09:26

In addition check the version of the netapp device - Last week I had similar issues with a netapp device. The solution was a software upgrade on the netapp-filer.

regards

Marcel

devavratoka Wed, 05/23/2012 - 11:58

Can you paste an ifconfig -a output from the netapp controller here?

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted February 27, 2012 at 12:49 AM
Stats:
Replies:3 Avg. Rating:
Views:665 Votes:0
Shares:0
Tags: No tags.

Discussions Leaderboard

Rank Username Points
1 14,997
2 8,150
3 7,720
4 7,078
5 6,710
Rank Username Points
195
80
59
57
57