×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

SG300 Vlan routing

Unanswered Question
Apr 1st, 2012
User Badges:

We have recently purchased a SG300 to break up our network which most consists of virtual machines via Bridged networking on network machines. I have created successfully Vlans and the physical machines are capable of communicating across the different subnets that I have created via the SG300 however the Virtual machines can no longer be reached.


Any ideas what I am doing wrong ?


Many Thanks

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
David Hornstein Tue, 04/03/2012 - 23:13
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

Hi Mohammed,


It is really a switch issue or a virtual machine issue. 


The following knowledge base article might still be most relevant to you;


http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&docTypeID=DT_KB_1_1&externalId=1004109



It asks you to check a few items on your NIC card and virtual machine. You may not be using vmware, but it's also worthwhile checking the manufacturer knowledgebase of your VM software.


regards Dave

turboizzy1986 Wed, 04/04/2012 - 06:28
User Badges:

I have resolved this now,turns out the I could not get to the Firewall from two of the subnets. I have resolved this by adding Static routes on the Astaro firewall for the subnets in question.

Actions

This Discussion

Related Content