syslog time on device is incorrect

Answered Question
Apr 5th, 2012

Hi,

Company switches display incorrect time value on log buffer, although they are synchronized with NTP server:

TNSWAGCS01013#sh log

(truncated)

Apr  5 14:20:40.188: %SYS-5-CONFIG_I: Configured from console by wassim on vty0 (10.100.7.2)

Apr  5 14:20:47.360: %LINK-3-UPDOWN: Interface FastEthernet0/11, changed state to down

Apr  5 14:20:48.752: %SYS-5-CONFIG_I: Configured from console by wassim on vty0 (10.100.7.2)

the clock value is correct:

TNSWAGCS01013#sh cloc

15:21:09.573 CET Thu Apr 5 2012

TNSWAGCS01013#

TNSWAGCS01013#show ntp statu

Clock is synchronized, stratum 9, reference is 10.100.254.1 

nominal freq is 119.2092 Hz, actual freq is 119.2090 Hz, precision is 2**17

reference time is D3282603.42950715 (15:09:07.260 CET Thu Apr 5 2012)

Any idea?

Wass

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by yjdabear about 3 years 5 months ago

Do you have something along the lines of "service timestamps log datetime localtime show-timezone" configured? If so, what does it look like exactly?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Correct Answer
yjdabear Thu, 04/05/2012 - 09:38

Do you have something along the lines of "service timestamps log datetime localtime show-timezone" configured? If so, what does it look like exactly?

Wassim Aouadi Thu, 04/05/2012 - 10:40

Hi,

Thanks, your hint helped me figure it out. In fact, I should have configured the following line: service timestamps log datetime msec localtime"

Problem solved.

Wass

Actions

This Discussion

Related Content