Radios on 1242AG stay down with Injector and Cat6509

Unanswered Question
Apr 19th, 2012

Dear all,

i noticed that the 1242AG does not bring up the Radios, when there is a Power Injector connected.

I see in the Logs of the AP:

%CDP_PD-2-POWER_LOW: All radios disabled - NEGOTIATED WS-C6509 <Switchport MAC Add>


The Module in the 6500 is a   WS-X6348-RJ-45

The Option "Power Injector installed" on the WLC is also enabled, with the MAC Address from the Switchport, but no change.

WLC.JPG

When i disable CDP on the mentioned Switch Port and reload the AP, it comes up and runs fine.

Any ideas, what is causing this problem?

BR.

stefan

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating: 0 (0 ratings)
Scott Fella Thu, 04/19/2012 - 04:40

Isn't there another option on the wlc in regards to the power. IIRC, there are two options, try checking the other option.

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

sbreuercc Thu, 04/19/2012 - 07:55

the other option is "override" in the field "Power Injector State".

but this didn't change the problem.

sbreuercc Thu, 04/19/2012 - 23:32

WLC Soft is  7.0.116.0

AP Soft is  12.4(23c)JA2    / Boot Version 12.3.7.1

Leo Laohoo Thu, 04/19/2012 - 23:37

Is this the only WAP that's having a problem or are there more.

If this is the only WAP then check your cables.

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted April 19, 2012 at 2:15 AM
Stats:
Replies:7 Avg. Rating:
Views:531 Votes:0
Shares:0
Tags: No tags.

Discussions Leaderboard