MX200, MX300 calls across the WAN

Answered Question
Apr 20th, 2012

Hello

I have a sitation where we have telepresence units deployed accross 7 sites. when calls are made between sites, if my region setting is set to g729 between regions, calls will connect Audio Only. when i change my region settings to g711 between regions and try to call again Audio and Video works

is there a setting that i need to turn on in order to successfully make and receive calls between sites on G729 ?

thanks

I have my telepresence units registered to UCM 8.6 and the units are running the latest code

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by aljaiswa about 3 years 1 week ago

Hi Cristobal,

Curently the G.729 is not a supported codec for Mx200 and 300.

Audio standards

• G.711

• G.722

• G.722.1

• 64/128 kbps MPEG4 AAC-LD

check the link for more information.

http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/ps7060/ps11302/ps11776/data_sheet_c78-669335.html

So in my view its not liking this.

Thanks

Alok

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Correct Answer
aljaiswa Fri, 04/20/2012 - 06:30

Hi Cristobal,

Curently the G.729 is not a supported codec for Mx200 and 300.

Audio standards

• G.711

• G.722

• G.722.1

• 64/128 kbps MPEG4 AAC-LD

check the link for more information.

http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/ps7060/ps11302/ps11776/data_sheet_c78-669335.html

So in my view its not liking this.

Thanks

Alok

Cristobal Jimen... Fri, 04/20/2012 - 06:41

great

thank you very much Alok for your reply greately appreciated

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted April 20, 2012 at 6:13 AM
Stats:
Replies:2 Overall Rating:5
Views:259 Votes:0
Shares:0
Tags: No tags.