IP Communicator display time on CUCME

Unanswered Question
May 21st, 2012
User Badges:

I have an issue with the correct time being displayed on CIPC. There are 2 configured in the system and they both are exactly 4 hours fast. No other phone has this issue. The router has the correct time, NTP is accessible and working and the time zone is configured under telephony services so I am all out of ideas! Can anyone think of anything?

Thanks


Sent from Cisco Technical Support iPhone App

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Gregory Garrian Mon, 05/21/2012 - 11:16
User Badges:
  • Cisco Employee,

Create an ephone template and specify the phone type.


Apply that template to the ephone configurations with the time issue.


Reset the phones.


That should fix the problem.

donmitswv Mon, 05/21/2012 - 11:20
User Badges:

The phone type is defined on the ephone but I will try it with CIPC in the ephone template and reset. Thanks for the reply


Sent from Cisco Technical Support iPhone App

Pramoth Sundaram Mon, 05/21/2012 - 12:36
User Badges:

Hi ,  How to creat a ephone template?


Can you please expain this on steps Thanks

Gregory Garrian Mon, 05/21/2012 - 12:42
User Badges:
  • Cisco Employee,

Create the template:


CUCME(config)#ephone-template  1  <---Doesn't have to be 1

CUCME(config-ephone-template)#type CIPC  <---Phone type, CIPC is for Cisco IP Communicator



Then on your phones:


CUCME(config)#ephone 1

CUCME(config-ephone)#ephone-template 1  <--This needs to match the number used above.



Then reset the phone.

donmitswv Mon, 05/21/2012 - 13:05
User Badges:

That didn't work defining the type under the template vs the type on the actual ephone. Thanks for the suggestion though. Any other ideas anyone?


Sent from Cisco Technical Support iPhone App

Actions

This Discussion