Unity express 8.6 mailbox in use

Unanswered Question
Jun 5th, 2012

     I have a UNity express version 8.6    integreated into a CME 8.8. One mailbox shows in use from the cli of Unity express as well as when you try to login thru the TUI.

Any odeas other than to reboot the unity express?  Was working at one time

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
kisasidh Tue, 06/05/2012 - 19:42

Hi Mike,

check that extension(mailbox extension) in CME and make sure that the

extesion is assigned to exact owner of  the mailbox.

miket@ca.ibm.com Wed, 06/06/2012 - 18:00

Guys thanks for the replies. The mailbox did work at one time so phone and id was okay. I tried the unlock and still no good a reboot if the Unity express fixed.

I have weird things going on. Busy lamp field on a 7961 with sidecar worked for two months and now it has stopped 

I will reboot router,,,

It is running CME 8.8

Thanks for the help

Paolo Bevilacqua Tue, 06/05/2012 - 19:56

In CLI:

voicemail mailbox unlock telephonenumber XXX

Actions

Login or Register to take actions

This Discussion

Posted June 5, 2012 at 4:37 PM
Stats:
Replies:3 Overall Rating:5
Views:1406 Votes:0
Shares:0

Related Content

 
 
 

Discussions Leaderboard

Rank Username Points
1
rob.huffman
21,551
2
Paolo Bevilacqua
15,141
3
Chris Deren
11,309
4
Ayodeji oladipo...
9,355
5
William Bell
4,945
Rank Username Points
Shadi Shami
350
Marcelo Almeida...
144
Terry Cheema
115
Aman Soi
102
Vivek Batra
93