×

Warning message

  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.
  • Cisco Support Forums is in Read Only mode while the site is being migrated.

System returned to ROM by address error at PC 0x0, address 0x0 on 3560 switch

Unanswered Question
Jun 8th, 2012
User Badges:

                   We have observed that one of the 3560 switch was rebooted with "System returned to ROM by address error at PC 0x0, address 0x0"

                    Please explain us about this erro message.


                    I have attached the sh version and log details.


                    Thanks,

                    Akasalingam

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Richard Burts Fri, 06/08/2012 - 06:10
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

Akasalingam


That problem may reflect a hardware failure or it might be a software bug. In either case the best option would be to open a case with Cisco TAC.


HTH


Rick

d-costa Tue, 07/08/2014 - 05:35
User Badges:

Hello,

We have this issue too.

Anyone can confirm if this is a hardware or software issue?

Thanks,

David

Attachment: 
Leo Laohoo Tue, 07/08/2014 - 15:18
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    The Hall of Fame designation is a lifetime achievement award based on significant overall achievements in the community. 

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, Wireless

Cisco IOS Software, C3560 Software (C3560-IPBASEK9-M), Version 12.2(52)SE, RELEASE SOFTWARE (fc3)

Gee.  All it took was to read the first line of your attachment ... 

 

Upgrade your switch to a more stable IOS version, like 12.2(55)SE9.  The IOS this appliance is currently running is one of the most buggiest IOS I've tested.  

Actions

This Discussion